Actueel

Gebrs van Aarle is trots op alle deelnemers Groenteman met Ster

 vrijdag 13 oktober 2017

Afgelopen zaterdag vond de sterren-uitreiking van de Groenteman met Ster verkiezing plaats. Het was voor de tweede maal dat ADN Groenteman met Ster organiseerde. Van de 33 bedrijven die het sterrentraject volgden namen 4 ondernemingen het maximale aantal van 3 sterren mee naar huis, 5 bedrijven 2 en 10 kregen 1 ster.

Beoordeling
De jury was ook dit jaar weer streng en de gevolgen van hun eindbeoordeling kunnen bitter zijn. Om 1 ster te verdienen, moet je minstens rapportcijfer een 8,0  scoren want met een 7,9 kreeg je geen ster. Een 8,5 is goed voor 2 sterren en scoort de onderneming een 9,0 of hoger, dan is dat 3 sterren waard. Aan het eind van de spannende avond bleken 14 deelnemers geen ster te hebben behaald en 5 deelnemers verloren een ster ten opzichte van vorig jaar. Voor 3 daarvan betekent dat dat zij voorlopig weer sterloos door het leven gaan. Een behoorlijke dobber, deze 3 ondernemers waren dan ook van tevoren op de hoogte gebracht door de organisatie en niet aanwezig tijdens de feestavond.


Klanten Gebrs van aarle
Van onze eigen klanten deden 7 ondernemers mee, waarvan er 4 daadwerkelijk sterren behaalden. Ton Kanters, Gezond Genieten en Hemmy van Haaren behaalden 1 ster, Jos Schouten en De Braacken behaalden 3 sterren. Voor Paul de Groenteman, Gewoon Vers Heyhoef en De Gruntehoof zat een ster er dit jaar niet in. Maar wel of geen ster(ren), meedoen met het traject zorgt sowieso voor een grote stap naar verbetering van je onderneming, je team en je zelfkennis. Gebrs van Aarle is trots op zulke vooruitstrevende ondernemers.


(Foto boven) Paul en Liesbeth Biekens hebben geen ster behaald maar wel erg veel geleerd met hun deelname.(Foto boven) Gerrit Krebaum en zijn team (De Braacken) waren dolblij met het behalen van de welverdiende 3 sterren. "Trots, Blij, Geweldig, tijd voor een feestje."
(Foto boven) Ank Vermeulen van De Gruntehoof vond het traject van Groenteman met Ster erg leuk en leerzaam. "Ik kan het iedereen aanraden". (Foto boven) Na vorig jaar net mis te hebben gegrepen werd dit jaar de winkel van Hemmy van Haaren wél bekroond met een ster!(Foto boven) Jos Schouten behaalde het maximale aantal sterren. "Ik gokte (en hoopte) op 2 sterren dus ik was stomverbaasd toen het er 3 bleken te zijn!". 
(Foto boven) Ton Kanters heeft zijn ster ook dit jaar weten te behouden.


(Foto boven) Carola en Anita van Gewoon Vers Heyhoef voelen zich ook zonder ster winnaars: "Het was heel leuk om mee te doen en we hebben nu een waardevol rapport met aanbevelingen waarmee we aan de slag kunnen."

Lees verder

Exoten Workshop en Facebooktraining

 dinsdag 6 juni 2017

Dinsdagavond 30 mei jl. vond de Exotenworkshop van Nature’s Pride plaats bij Gebrs van Aarle. Deze workshop was een vervolg op de succesvolle workshop die in 2016 plaatsvond.

Lees verder

Truckrun 2017

 maandag 22 mei 2017

Op zondag 21 mei j.l. is de truckrun 2017 wederom bij ons geweest. Dit jaar reden ruim 150 vrachtwagens mee.

Lees verder

Felicitaties, traktaties en vernieuwingen op de Gebroeders Van Aarle Jubileumbeurs

 dinsdag 14 maart 2017

Maandag 13 en dinsdag 14 maart 2017 zetten klanten en de AGF-groothandel Gebroeders van Aarle elkaar in het zonnetje.

Lees verder

Dé foodspecialiteitenbeurs van het voorjaar!

 maandag 6 maart 2017

Op maandag 13 en dinsdag 14 maart 2017 staat De CHV Noordkade in Veghel (Noord-Brabant) in het teken van vele foodspecialiteiten en food gerelateerde producten.

Lees verder

Première Powerboost avond bij Gebrs van Aarle was een daverend succes

 dinsdag 18 oktober 2016

Maandagavond 17 oktober 2016 vond de eerste Powerboost avond uit een reeks van 5 plaats bij AGF groothandel Gebrs van Aarle in Schijndel.

Lees verder

Foodsafari voor Gewoon Vers leden en Groenteman met Ster deelnemers

 vrijdag 7 oktober 2016

Dinsdag 4 oktober j.l. namen Gewoon Vers leden en deelnemers aan de Groenteman met Ster verkeizing deel aan de Gebrs van Aarle Foodsafari inspiratietour te Amsterdam.

Lees verder