Dé foodspecialiteitenbeurs van het voorjaar!

Dé foodspecialiteitenbeurs van het voorjaar!

 maandag 6 maart 2017

Op maandag 13 en dinsdag 14 maart 2017 staat De CHV Noordkade in Veghel (Noord-Brabant) in het teken van vele foodspecialiteiten en food gerelateerde producten. Dan vindt de Voorjaarsbeurs plaats, een combinatie van drie evenementen in één: de Voorjaars Speciaalbeurs, de Voets Specialiteiten Voorjaarsbeurs en de Jubileumbeurs van AGF-groothandel Gebroeders van Aarle.

De Voorjaars Speciaalbeurs werd in 2016 voor het eerst gehouden en is een gezamenlijk evenement van zeven bedrijven. De Kaasfabriek, Bier & Co, Jongeneel Verpakking, Kingnuts Raaphorst, Treur Kaas, Bowls & Dishes en Fromagerie Europa verenigen zich hierin en brengen een onderscheidend assortiment food- en non-foodproducten voor de speciaalzaak.

Voets Specialiteiten, delicatessengroothandel uit Schijndel, organiseert voor de zesde keer haar eigen tweejaarlijkse Voorjaarsbeurs, waar een 60-tal leveranciers het uitgebreide assortiment zal laten zien, proeven en verkopen.

AGF-groothandel Gebroeders van Aarle viert deze dagen haar Jubileumbeurs ter ere van het 50-jarig jubileum. De Schijndelse groothandel organiseert regelmatig inspirerende events en ook deze keer zal het event weer een podium zijn voor opkomende AGF trends en recente ontwikkelingen in de food-branche. Gebrs van Aarle wil hiermee haar klanten (veelal groentespeciaalzaken, boerderijwinkels, ambulante handelaren en horecaleveranciers) triggeren en handvatten bieden om de AGF trends te vertalen naar praktische mogelijkheden op de werkvloer.

De drie partijen hebben hun kennis en krachten gebundeld en besloten hun evenementen open te stellen voor elkaars publiek. “Wij zijn ervan overtuigd dat onze klanten veel inspiratie en concrete ideeën zullen opdoen op de andere beurzen en vise versa.” Vertelt Frans van Aarle, directeur van Gebrs van Aarle. Doordat de drie evenementen samen opgaan in de Voorjaarsbeurs kan men met recht spreken van ‘Dé foodspecialiteitenbeurs van het voorjaar’.

De Voorjaarsbeurs is gericht op de speciaalzaken en staat in het teken van eten en drinken. Tijdens beide dagen zullen er veel bijzondere en exclusieve (biologische) producten te zien en te proeven zijn die geschikt zijn voor diverse groepen specialisten: kaasspeciaalzaken, AGF-speciaalzaken, koffie- en theewinkels, boerderijwinkels, slagers, bakkers en horeca. De bezoekers kunnen er kennismaken met de producenten en ideeën opdoen op het gebied van verpakkingsmateriaal of cadeauartikelen. Daarnaast kan men genoeg inspiratie opdoen, informatie over de producten krijgen en netwerken met collega’s uit de branche. De inwendige mens wordt niet vergeten; er wordt voorzien in een hapje en drankje.

Wilt u dit niet missen? Registreer u vooraf op www.voorjaarsbeurs.eu. Na registratie ontvangt u een E-ticket waarmee u (kosteloos) toegang krijgt tot dit inspirerende event. Klanten van Gebrs van Aarle kunnen zich aanmelden bij hun persoonlijke verkoopadviseur.


Voorjaarsbeurs

Verlengde Noordkade

5462 EH  VEGHEL

NEDERLAND


Terug naar overzicht