Gebrs van Aarle haalt exclusief topmerk mandarijnen uit Spanje.

Gebrs van Aarle haalt exclusief topmerk mandarijnen uit Spanje.

 maandag 23 oktober 2017

Maandag 23 oktober 2017 – ‘Exclusiviteit voor onze klanten’ was de drijfveer van Gebrs van Aarle voor het binnenhalen van het Spaanse mandarijnenmerk Seti. Een merk wat - net als de Schijndelse groothandel zelf - staat voor smaak, kwaliteit en continuïteit. De eerste mandarijnen van het eigen merk zijn vanochtend door Teun van Roosmalen (inkoper bij Gebrs van Aarle) overhandigd aan Ton Kanters van Ton Kanters Gezond Genieten in Schijndel. Ton: “Ik vind het goed dat Gebrs van Aarle dit doet, een goede mandarijn is voor een groentespecialist erg belangrijk."

Exclusief en onderscheidend
“Gebrs van Aarle is onderscheidend in kwaliteit. Deze exclusiviteit is niet altijd goed zichtbaar, dat moet je gewoon ervaren. Teun: “Ik vond dat ons citrus-aanbod niet meer voldeed aan de eisen waar wij als AGF Groothandel voor staan. Met Seti als nieuw merk mandarijnen is de eerste stap in de goede richting gezet.” De mandarijnen zijn vanaf vandaag exclusief voor speciaalzaken, boerderijwinkels en ambulante handel verkrijgbaar bij Gebrs van Aarle. “Zowel onze klant als de consument kan op de kwaliteit van Seti vertrouwen. Het betreft een exclusief eigen merk van Gebrs van Aarle dat niet elders verkrijgbaar is.” benadrukt Teun. “Iets wat bij onze klanten op z’n Brabants ‘Ja Seti?’ als reactie uitlokt.”

Winacties
Om de detaillist op weg te helpen heeft Gebrs van Aarle binnenkort een leuke detaillisten-winactie waarbij speciaalzaken, boerderijwinkels en ambulante klanten kans kunnen maken op 10 weken lang gratis Seti mandarijnen. Ook voor de consument wordt over enkele weken een leuke Facebook-winactie ingezet.


Heeft u vragen over de Seti mandarijnen? Bent u een AGF Professional? Neem dan contact op met Gebrs van Aarle via 073 5441919 of stuur een e-mail naar verkoop@aarlegebrs.nl.
Bent u consument? Gebrs van Aarle verkoopt helaas niet rechtstreeks aan consumenten. Vraag bij uw groentespecialist naar Seti mandarijnen.


Groentespecialist Ton Kanters uit Schijndel (links) krijg de eerste Seti mandarijnen overhandigd door inkoper Teun van Roosmalen.

En dan is het moment aangebroken, proeven maar!

Terug naar overzicht