Gebrs van Aarle is trots op alle deelnemers Groenteman met Ster

 vrijdag 13 oktober 2017

Afgelopen zaterdag vond de sterren-uitreiking van de Groenteman met Ster verkiezing plaats. Het was voor de tweede maal dat ADN Groenteman met Ster organiseerde. Van de 33 bedrijven die het sterrentraject volgden namen 4 ondernemingen het maximale aantal van 3 sterren mee naar huis, 5 bedrijven 2 en 10 kregen 1 ster.

Beoordeling
De jury was ook dit jaar weer streng en de gevolgen van hun eindbeoordeling kunnen bitter zijn. Om 1 ster te verdienen, moet je minstens rapportcijfer een 8,0  scoren want met een 7,9 kreeg je geen ster. Een 8,5 is goed voor 2 sterren en scoort de onderneming een 9,0 of hoger, dan is dat 3 sterren waard. Aan het eind van de spannende avond bleken 14 deelnemers geen ster te hebben behaald en 5 deelnemers verloren een ster ten opzichte van vorig jaar. Voor 3 daarvan betekent dat dat zij voorlopig weer sterloos door het leven gaan. Een behoorlijke dobber, deze 3 ondernemers waren dan ook van tevoren op de hoogte gebracht door de organisatie en niet aanwezig tijdens de feestavond.


Klanten Gebrs van aarle
Van onze eigen klanten deden 7 ondernemers mee, waarvan er 4 daadwerkelijk sterren behaalden. Ton Kanters, Gezond Genieten en Hemmy van Haaren behaalden 1 ster, Jos Schouten en De Braacken behaalden 3 sterren. Voor Paul de Groenteman, Gewoon Vers Heyhoef en De Gruntehoof zat een ster er dit jaar niet in. Maar wel of geen ster(ren), meedoen met het traject zorgt sowieso voor een grote stap naar verbetering van je onderneming, je team en je zelfkennis. Gebrs van Aarle is trots op zulke vooruitstrevende ondernemers.


(Foto boven) Paul en Liesbeth Biekens hebben geen ster behaald maar wel erg veel geleerd met hun deelname.(Foto boven) Gerrit Krebaum en zijn team (De Braacken) waren dolblij met het behalen van de welverdiende 3 sterren. "Trots, Blij, Geweldig, tijd voor een feestje."
(Foto boven) Ank Vermeulen van De Gruntehoof vond het traject van Groenteman met Ster erg leuk en leerzaam. "Ik kan het iedereen aanraden". (Foto boven) Na vorig jaar net mis te hebben gegrepen werd dit jaar de winkel van Hemmy van Haaren wél bekroond met een ster!(Foto boven) Jos Schouten behaalde het maximale aantal sterren. "Ik gokte (en hoopte) op 2 sterren dus ik was stomverbaasd toen het er 3 bleken te zijn!". 
(Foto boven) Ton Kanters heeft zijn ster ook dit jaar weten te behouden.


(Foto boven) Carola en Anita van Gewoon Vers Heyhoef voelen zich ook zonder ster winnaars: "Het was heel leuk om mee te doen en we hebben nu een waardevol rapport met aanbevelingen waarmee we aan de slag kunnen."

Terug naar overzicht