Gebrs van Aarle viert 40 jarig jubileum Henk van Aarle

Gebrs van Aarle viert 40 jarig jubileum Henk van Aarle

 dinsdag 10 september 2019

Een feestelijke dag bij de Schijndelse Groothandel in AGF. Henk van Aarle viert vandaag zijn 40-jarig jubileum. Dat wordt gevierd met een grote bos bloemen en natuurlijk taart!


Op 10 september 1979 kwam de toen 17- jarige Henk van Aarle bij het bedrijf van zijn vader Tijn van Aarle in dienst. Hij was daarmee de 4e medewerker en naast zijn oudere broers Frans en Rien de 3e ‘van Aarle telg’. Henk begon met het klaarzetten van de bestellingen en reed zo nu en dan ook mee met de vrachtwagen om de bestellingen rond te brengen. Na verloop van tijd is Henk zich meer op de verkoop gaan richten en ook nu past deze pet hem nog als gegoten. Naast zijn verkoopwerkzaamheden is Henk werkzaam als erkend kwaliteitscontroleur en handelt hij inkomende klachten af.


Gebrs van Aarle is trots op Henk, die zich iedere dag op zijn eigen rustige en nuchtere wijze inzet voor het familiebedrijf en feliciteert Henk met deze mooie mijlpaal. Henk, je behoort nu officieel tot het interieur!


Wil je Henk feliciteren? Mail hem gerust op henk@aarlegebrs.nlHenk wordt op zijn versierde werkplek verrast door Frans van Aarle en Marjon van Aarle.
vlnr: Frans van Aarle, Henk van Aarle, Marjon van Aarle

Terug naar overzicht