Interactieve workshop bij Quiks

Interactieve workshop bij Quiks

 woensdag 26 juni 2019

Interactieve kookworkshop voor klanten van Gebrs van Aarle

Woensdagavond 19 juni vond de interactieve kookworkshop plaats in de kookstudio van Quiks in Hedel. Deze workshop die wij in samenwerking met Quiks, Bresc en Rational organiseerden stond in het teken van combineren en inspireren. Koppert Cress, Eminent en SMAAKgeheimen zorgden met hun prachtig assortiment voor de perfecte topping van elke maaltijd, salade en/of dessert.

Na een rondgang door de verschillende productielijnen van Quiks werd de groep enthousiaste AGF specialisten verdeeld in 3 groepen. Middels een roulerend systeem werden ze bij elk station door de aanwezige koks geïnspireerd en uitgedaagd om zelf ook aan de slag te gaan.

Zo stond op het station van Rational de prachtige Self Cooking Center® centraal waar je tegelijkertijd in kunt stomen, bakken en grillen. Klanten konden hier zelf een salade en of maaltijd samenstellen met de nieuwste verpakkingslijn uit het assortiment van Gebrs van Aarle. Met de Eminent Tinkerbell© en Tomberry© werden vernieuwende amuze hapjes gemaakt direct klaar voor de verkoop. Elk product kreeg een topping met de heerlijke dressings van Smaakgeheimen en speciale Cress van Koppert Cress. Zo is de Pepquiño een prachtige blikvanger op iedere salade.

De heren van Bresc namen de aanwezigen mee in de wereld pesto’s, chuncky salsa’s en diverse marinades. Met hun koelverse oplossing van single purees tot kruidenmelanges geven zij de groentespecialist maar ook de horeca klant gebruiksgemak met een constante kwaliteit. Vooral de ananas chunck met de Korma marinade uit de oven voorzien van een bolletje ijs en Atsina© Cress was favoriet.

Quiks nam de aanwezigen mee op reis door de wereld van de aardappelen en hun vele toepassingsmogelijkheden. Ook Quiks producten staan voor een constante kwaliteit en gebruiksgemak. Met hun innovatieve bereidingen zijn zij koploper in de markt. Natuurlijk gingen hier ook de handen uit de mouwen voor het creëren van een aardappelsalade met een exotische twist met behulp van Bresc producten.

Dankzij de fantastische koks van Rational, Bresc en Quiks was de avond een groot succes Er werden veel verrassende creaties gemaakt (en geproefd). Producten van verschillende leveranciers werden met elkaar gecombineerd en de resultaten waren verbluffend. Omdat er gerechten werden gemaakt op instap-niveau, maar ook gerechten voor de gevorderde koks, was het voor iedereen een interessante workshop. De ingrediënten zijn allemaal via Gebrs van Aarle te verkrijgen, dus alle deelnemers kunnen meteen aan de slag!

www.gebrsvanaarle.eu
marketing@aarlegebrs.nlTerug naar overzicht