Wijziging dagelijkse leiding

Wijziging dagelijkse leiding

 donderdag 25 januari 2018

Beste Relatie,

Graag brengen wij u op de hoogte van een wijziging in de dagelijkse leiding van Gebroeders van Aarle.

Zoals u weet is de dagelijkse leiding van Gebrs van Aarle in handen van Frans van Aarle. In de afgelopen vijftig jaar heeft Frans ziel en zaligheid gelegd in het door hem mee opgebouwde familiebedrijf. De wereld van de AGF is zijn grote passie en dat zal altijd zo blijven. Frans heeft besloten om het, mede gezien zijn leeftijd, rustiger aan te gaan doen en zich vanaf heden terug te trekken uit de dagelijkse leiding van het bedrijf.

Met veel trots en vertrouwen draagt Frans de dagelijkse leiding van Gebrs van Aarle over aan het management team dat zal bestaan uit: Marjon van Aarle (personeel), Alex van Heeswijk (logistiek & facilitair), Jeroen Wind (commercie) en Arno Loeffen (financiën en ICT). Arno is tevens voorzitter van het management team.

Aan de waarden van ons familiebedrijf verandert niets. Nog steeds staat u als klant centraal en gaan wij elke dag weer voor top kwaliteit, top service en professionaliteit. Het persoonlijke contact met u als klant is en blijft voor ons prioriteit nummer één.

Als naamgever van Gebrs van Aarle blijft Frans nauw betrokken bij het bedrijf en zal hij op afstand zorg dragen voor het welzijn van u als klant, de medewerkers en het bedrijf in zijn algemeenheid. Er is dan ook geen sprake van een formeel afscheid.

Indien u naar aanleiding van deze brief vragen en of opmerkingen heeft, aarzelt u dan niet om contact met het nieuwe management team of uw verkoopadviseur op te nemen.

Met vriendelijke groet,
Management team Gebrs van Aarle B.V.

Arno Loeffen

Terug naar overzicht