Historie Gebrs Van Aarle

In 1967 startte Tijn van Aarle met groothandelsactiviteiten. Als marktkoopman zag hij de mogelijkheid om grootschalig in te kopen. Met die visie legde hij de basis voor de toekomstige groei. In 1974 droeg Tijn het bedrijf over aan zijn 2 zonen, Rien en Frans. 

In 1993 werd een mijlpaal bereikt met de verhuizing naar de huidige locatie op industrieterrein Duin II te Schijndel. Het nieuwe gebouw heeft faciliteiten die onder meer op koeltechnisch en logistiek gebied hun tijd ver vooruit zijn.

Tot 1996 werd het bedrijf geleid door beide broers. Na het overlijden van Rien heeft Frans de algehele leiding.
Het bedrijf groeit en ontwikkelt maar door. Gebrs van Aarle zorgt voor veel werkvoorziening in Schijndel. Het is moeilijk om iemand in Schijndel te vinden die er niet gewerkt heeft of niemand kent die er werkt.

In 2017 bestaat Gebrs van Aarle 50 jaar en is het uitgegroeid tot een fullservice Groothandel. Naast in- en verkoop van AGF geeft Gebrs van Aarle advies, worden klanten geïnspireerd met de nieuwste trends en ontwikkelingen, biedt de groothandel marketingondersteuning op maat etc. Alles om de klant te ondersteunen en te ontzorgen. De klant staat na 50 jaar nog steeds centraal, en de kwaliteit voorop!