Missie & visie Gebrs Van Aarle

Missie en visie

Bij Gebrs van Aarle gaan we voor het beste waarbij we dagdagelijks de klant centraal stellen. Wij zijn dé groothandel voor AGF en willen de ideale partner zijn op het gebied van verse groenten en fruit. Een betrouwbare, meedenkende partner, met aandacht voor uw wensen en behoeften. Met dank aan onze zeven kernwaarden, zijn wij groots in groenten.

Onze visie? Wij gaan voor dagelijkse continuïteit voor onze klanten, met kwalitatieve groente en fruit, passend bij de wensen van onze klanten en ondersteund door een professioneel en servicegericht team. Gebrs van Aarle is géén doorgeefluik; Gebrs van Aarle is een partner. Wij zijn er voor u, met een breed en kwalitatief aanbod, en servicegerichte verkoop met persoonlijke aandacht voor iedere klant. Samen staan we sterk!

Visie

Wij streven dagelijks naar continuïteit voor onze klanten.

Missie

Onze missie is het verkopen van kwalitatieve AGF, passend bij de wensen van onze klanten en ondersteund door een professioneel en servicegericht team.

De 7 waarden van Van Aarle:

  • Dagvers
  • Kwaliteit
  • Breed assortiment AGF
  • Uw persoonlijke verkopers
  • Verkoopondersteuning
  • Snelle & fijnmazige logistiek
  • Vers van eigen bodem

Met passie voor groenten en fruit, gaan we voor dagverse handel. We stellen hoge kwaliteitseisen om de beste kwaliteit te kunnen bieden. We voeren een breed assortiment aardappelen, groenten en fruit, wat zoveel mogelijk vers van eigen bodem komt. Bestellingen kunnen via onze webshop of via uw persoonlijke verkoper doorgegeven worden. Een verkoper die zich inleeft in uw wensen en behoeften, en de handel in de gaten houdt voor advies en verkoop ondersteuning op maat. Met dank aan onze snelle en fijnmazige logistiek, kunt u producten enkele uren na binnenkomst bij Gebrs van Aarle zelf al ontvangen hebben.