Brabo verpakkings partner Gebrs van Aarle

Brabo verpakkings partner Gebrs van Aarle

 dinsdag 12 januari 2021

Verpakkingen (Brabo)

Met trots delen wij u mee dat Brabo verpakking en Gebrs van Aarle de handen ineen slaan als partner op het gebied van verpakkingsmaterialen. Al vele jaren werken wij met deze leverancier naar volle tevredenheid samen. Vanaf dit jaar gaan we het partnership intensiveren. Brabo en Gebrs van Aarle staan voor dezelfde klantwaarden te weten Kwaliteit, Service, Klantgericht en Persoonlijk Advies. We hebben allebei Brabantse roots en begrijpen wat de AGF-afnemer nodig heeft.

 

Assortiment en bestellen

Brabo heeft al meer dan 30 jaar ervaring in verpakkingen en is een toonaangevende speler in de verpakkingsmarkt. U kunt hier terecht voor hoogwaardige verpakkingen tegen een zeer scherpe prijs.  Ze denken graag met u mee, voor elke verpakkingsvraag hebben ze een passende oplossing.


We hebben een vast assortiment op voorraad bij Gebrs van Aarle zodat u bij deze producten nooit misgrijpt en zelf geen onnodige voorraad hoeft op te slaan. De bestelartikelen kunt u op maandag en woensdag bestellen, zonder minimale afname. Op woensdag en vrijdag zal Gebrs van Aarle uw bestelde producten komen leveren.


U kunt bij Brabo terecht voor:

Bedrukte verpakkingen, draagtassen, food verpakkingen, kartonnage en industriƫle verpakkingen.


Stuur voor meer informatie over de bestelmogelijkheden een e-mail naar ilona@aarlegebrs.nl.

Terug naar overzicht